اخبار
ارزیابی کیفیت تخمک: مروری بر روش های مهندسی برای یک چالش بالینی
اخبار علمی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
فناوری های کمک باروری با هدف رفع مشکل ناباروری ایجاد شده اند. به طور کلی این روش ها شامل سه مرحله هستند: استخراج تخمک از تخمدان، بارور کردن تخمک به وسیله اسپرم در شرایط آزمایشگاهی و انتقال تخمک بارور شده به رحم زنی که تخمک از وی استخراج شده است یا فردی دیگر، برای ادامه مراحل تکوین طبیعی جنین.
ششمین سمپوزیوم بین المللی کرایوبیولوژی و بیوبانک پژوهشگاه رویان برگزار می شود
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
سمپوزیوم بین المللی کرایوبیولوژی و بیوبانک پژوهشگاه رویان در تاریخ 3 اسفند ماه سال جاری به صورت مشترک توسط دو کشور ایران-ترکیه در محل سالن همایش های پژوهشگاه رویان برگزار می شود.
«جنبه های آزمایشگاهی درمان ناباروری» برگزیده چهلمین جایزه کتاب سال شد
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۱/۱۹
چهلمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، کتاب «جنبه های آزمایشگاهی درمان ناباروری» را شایسته تقدیر دانست.
بیانیه جهاددانشگاهی به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن ماه/ جهاددانشگاهی مشتاقانه در مسیر سرعت بخشیدن به دستیابی به اهداف انقلاب اسلامی گام برمیدارد
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۱/۱۹
چهل و چهار سالگی پیروزی انقلابی را تجربه میکنیم که تاریخِ ایران را تغییر داد؛ درست، مخالف حرکت گمراهانهای که سلاطینِ جور، سالها بر ملت تحمیل کرده بودند و حاصلش استبداد و حراجِ عزتِ مملکت بود.
وزیکول های خارج سلولی استخراج شده از سلول های بنیادی مزانشیمی و لنفوسیت های T تنظیم کننده: منبعی نامرعی از ظرفیت های درمانی
اخبار علمی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۱/۱۸
وزیکول های خارج سلولی نقش مهمی در بر هم کنش های بین سلولی و بازسازی ماتریکس خارج سلولی ایفا می کنند. این وزیکول ها به وسیله انواع مختلفی از سلول ها، از جمله سلول های مزانشیمی، سلول های ایمنی، سلول های اندوتلیال، سلول های اپی تلیال، سلول های عصبی، سلول های بنیادی جنینی و سلول های سرطانی، ترشح می شوند و حامل زیست مولکول های عملکردی شامل DNA، میکرو RNAsها، RNAهای پیام رسان، RNAهای طویل غیر کد کننده، لیپیدها و پروتئین ها هستند؛ به همین دلیل اثرات فیزیولوژیک متنوعی بر سلول های هدف خود دارند.
معرفی یک مدل تشخیصی بالقوه برای تشخیص زود هنگام سرطان سینه
اخبار علمی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۱/۱۶
رایج ترین نوع سرطان در جهان، سرطان سینه است که هر سال نزدیک به 2 میلیون و 300 هزار نفر به آن مبتلا می شوند و مهمترین دلیل مرگ مرتبط با سرطان در زنان به شمار می رود. تشخیص زود هنگام، با فراهم کردن امکان درمان مؤثر و به موقع نقش مهمی در حفظ حیات مبتلایان به این بیماری دارد.
کسب رتبه سوم مراکز تحقیقات بیومدیکال توسط پژوهشگاه رویان
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۱/۱۳
بنابر اعلام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، براساس ارزشیابی فعالیتهای پژوهشی و فناوری مراکز تحقیقات بیومدیکال دارای ردیف مستقل بودجه، پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی (علوم سلولی رویان) موفّق به کسب رتبه سوم در گروه ارزشیابی مرتبط شده است.
همایش نومادران پایتخت در پژوهشگاه رویان برگزار شد
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۱/۱۱
مراسم جشن نومادران پایتخت به همت اداره امور بانوان و خانواده شهرداری منطقه 4 و با مشارکت مناطق 8، 13 و 14 در صبح روز یکشنبه نهم بهمن ماه سال جاری در محل سالن همایش های پژوهشگاه رویان برگزار شد.
برگزاری چهارمین سمپوزیوم بین المللی «سرطان از آزمایشگاه تا بالین» پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی، این سمپوزیوم بین المللی که در آستانه هفته ملی مبارزه با سرطان در روز چهارشنبه ۵ بهمن ماه شروع به کار کرد با استقبال بسیار خوبی از سوی متخصصان به صورت حضوری و مجازی برگزار شد و تا پایان روز ۶ بهمن ماه ادامه داشت.
روند صنعتی شدن و تجاری سازی فناوری IgY
اخبار علمی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۱/۰۲
فناوری تولید آنتی بادی از زرده تخم مرغ (IgY) با خصوصیات منحصر به فرد ساختاری و عملکردی منجر به تولید هدفمند آنتی بادی ها با روشی آسان، مقرون به صرفه، غیر تهاجمی و در حجم زیاد می شود. از IgY می توان برای تشخیص، پیشگیری و درمان بیماری های انسان و دام استفاده کرد.
ساخت ایمنوسنسور الکتروشیمیایی بر پایه آنتی بادی cis P-tau برای استفاده بالینی در تشخیص زود هنگام آلزایمر
اخبار علمی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۱/۰۱
آلزایمر بیماری مزمن و پیشرونده مغزی است که با زوال پیشرونده حافظه، تغییرات فاحش شخصیتی، مشکلات شناختی، زوال عقل و سرانجام مرگ، شناخته می شود. ردیابی فسفوریله شدن فرم سیس پروتئین تائو (cis P-tau) می تواند به عنوان روشی برای تشخیص آلزایمر در مراحل ابتدایی مورد استفاده قرار گیرد. تشخیص زود هنگام آلزایمر با فراهم کردن امکان درمان و مهار بیماری در مراحل اولیه کمک شایانی به مبتلایان می کند.
پژوهشگر پژوهشگاه رویان، سرپرست جهاد دانشگاهی ایلام شد
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
با حکم رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر محمد پاکزاد، به سرپرستی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام منصوب شد. دکتر حسن مسلمینائینی در حکمی دکتر "محمد پاکزاد" را به عنوان سرپرست جهاددانشگاهی ایلام منصوب کرد.
مقایسه اثر عوامل مختلف بر بازده و خلوص جزایر لانگرهانس استخراج شده از لوزالمعده موش صحرایی
اخبار علمی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۰/۲۶
بنابر گزارش فدراسیون جهانی دیابت، آمار مبتلایان به این بیماری بیش از 536 میلیون نفر در سال 2021 است و تا سال 2045 به بیش از 783 میلیون نفر خواهد رسید؛ آمارها مؤید این واقعیت است که دیابت مشکلی جدی در سلامت جامعه انسانی قلمداد می گردد. در لوزالمعده، جزایر سلولی کوچکی به نام جزایر لانگرهانس مسئول ترشح انسولین و تنظیم قند خون هستند.
بیان متفاوت ژن در بیماران مبتلا به سرطان پانکراس با جنسیت های متفاوت: شریک جرم یا متهم اصلی؟
اخبار علمی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۰/۲۰
سرطان لوزالمعده یکی از مهمترین دلایل مرگ و میر مبتلایان به سرطان در سراسر جهان است. میزان ابتلا و مرگ ناشی از این سرطان در برخی نقاط جهان، در مردان بالاتر است. با وجود همه تلاش های صورت گرفته کارایی روش های درمانی موجود اندک است و در بسیاری از بیماران، مقاومت دارویی روی می دهد.
رونمایی از محصول مرکز توسعه فناوری محصولات پیشرفته سلولی پژوهشگاه رویان
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
همزمان با برگزاری هفتمین فن بازار ملی سلامت، از محصول سلولی «مرکز توسعه فناوری محصولات پیشرفته سلولی پژوهشگاه رویان» رونمایی شد.
چهارمین سمپوزیوم بین المللی سرطان از آزمایشگاه تا بالین پژوهشگاه رویان برگزار می شود
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۰/۱۸
سمپوزیوم بین المللی سرطان از آزمایشگاه تا بالین پژوهشگاه رویان در تاریخ ۵ و ۶ بهمن ماه سال جاری با موضوع رویکردهای پیشگیری از سرطان، تشخیص سرطان و درمان سرطان، در ایران و دنیا برای دانشجویان/ اساتید دانشگاه/ پزشکان و متخصصان با رشتههای مرتبط و با سخنرانی اساتید برجسته ملی و بینالمللی به صورت حضوری در محل سالن همایش های پژوهشگاه رویان برگزار میشود.