برنامه تلویزیونی «رویان» روی آنتن شبکه یک رفت

مدیران شبکه‌ یک سیمای جمهوری اسلامی ایران پس از بازدیدی چند ساعته از پژوهشگاه رویان و در دیدار با مسئولان این مجموعه، از انتخاب «شعار جدید» شبکه‌یک سیما و تولید برنامه جدیدی به نام «رویان» استقبال کردند.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی، میثم مرادی بیناباج، مدیر شبکه یک سیما حضور در این پژوهشگاه را نشانه‌ای از عزم مضاعف رسانه ملی در جهت معرفی پیشرفت‌ها و ظرفیت‌های علمی کشور در رسانه ملی و شبکه‌ یک سیما دانست و مأموریت شبکه‌ یک را افزایش حس امید، تعلق و مسئولیت‌پذیری نسبت به ایران اسلامی از زاویه دید بازنمایی داشته‌های هویتی، پیشرفت و کارآمدی نظام دانست و شعار شبکه‌ یک سیما را «دیده‌بانی پیشرفت کشور» اعلام کرد.
در این نشست که در پژوهشگاه رویان برگزار شد، مرادی بیناباج خاطرنشان کرد: یکی از ارکان جهاد تبیین، معرفی ظرفیت‌ها و پیشرفت علمی کشور در عرصه‌های مختلف است. شبکه‌ یک نیز به عنوان شبکه «دیدبان پیشرفت ایران» باید از زاویه‌ دیدی جدید با نمایش دستاوردها و تلاش‌ها، حس خودباوری و تعلق را به جامعه منتقل کند و از این حیث، باید نام و یاد آقای «دکتر سعیدکاظمی آشتیانی» و دیگر دانشمندان و پژوهشگرانی که خالصانه در پژوهشگاه‌های کشور فعالیت می‌کنند، به عنوان «قهرمان ملی» در رسانه ملی برجسته شود و هم پژوهشگاه رویان که امروز از نام‌ها و نشان‌های شاخص شتاب و پیشرفت علمی کشور است و هم خود نام «رویان» که خوشنام و غرورآفرین است، باید تبدیل به نامی شود که هرجا مخاطب ایرانی و مردم کشور آن را می‌شنوند، احساس عزت‌مندی، افتخار و دلبستگی به ایران‌ عزیز پیدا کنند.
مرادی بیناباج افزود: روایت افرادی که برای درمان ناباروری از خارج از کشور، دست نیاز به سوی جامعه‌ی درمانی و علمی ایران‌ عزیز دراز می‌کنند و یا هزاران نفر دیگری که برای حل مشکلاتشان به پژوهشگاه‌های کشور مراجعه می‌کنند، باید در رسانه ملی نمود پیدا کند؛ از این جهت تمام کوشش شبکه‌ یک بر این خواهد بود که با رصد حوزه‌های پیشرفت در کشور، درک و آگاهی درستی  از آن حوزه‌ها به بیننده منتقل کنیم.
او گفت: گروه دانش و اقتصاد شبکه‌ یک سیما در حال تولید مجله‌ای تصویری به‌ نام «رویان» است تا جریان رشد و پیشرفت‌ علم و فناوری در کشور از پشت لنز «رویان» رصد و معرفی شود.
به همین منظور از مهرماه سال جاری برنامه تلویزیونی «رویان» با همکاری روابط عمومی پژوهشگاه رویان و سازمان صدا و سیما روی آنتن شبکه یک سیما رفت و مورد استقبال بسیاری از مخاطبان قرار گرفته است.
دکتر عبدالحسین شاهوردی، رئیس پژوهشگاه رویان نیز در سخنانی با ذکر نام دکتر کاظمی آشتیانی، بنیانگذار پژوهشگاه و خدمات ارزشمند ایشان، به موفّقیت در حوزه ناباروی، سلول‌های بنیادی، سلول درمانی و همانندسازی اشاره کرد و گفت: این موفّقیت‌های بزرگ نتیجه‌ تفکر «ما می‌توانیم» تیم همکاران ما در این مرکز رقم خورده است و برای ما مایه افتخار است که پزشکان و متخصصان این حوزه در عرصه‌ی بین‌المللی «رویان» را می‌شناسند و فعالیت‌های این مجموعه در در رسانه‌های بین‌المللی انعکاس خوبی دارد.
تاکنون متخصصانی از پژوهشگاه رویان به این برنامه دعوت شده اند. این برنامه با تهیه‌کنندگی مصطفی امامی در گروه دانش و اقتصاد شبکه‌ یک در دست تولید و پخش است تا جریان رشد و پیشرفت‌ علم و فناوری در کشور را رصد و معرفی کند.
مصطفی امامی تهیه کننده برنامه «رویان» درباره این برنامه و نام‌گذاری آن گفت: پژوهشگاه «رویان» که امروز از نام‌ها و نشان‌های شاخص شتاب و پیشرفت علمی کشور است، باید به نامی تبدیل شود که هرجا مخاطب ایرانی آن را می‌شنود، احساس عزت‌مندی، افتخار و دلبستگی به ایران‌ عزیز پیدا کنند. از همین رو با تشکیل اتاق فکری به دنبال تولید برنامه ای بودیم تا با نمایش دستاوردها و تلاش‌ها، حس خودباوری و تعلق را به جامعه منتقل کند که در نهایت به ساخت مجموعه ای با عنوان «رویان» رسیدیم.
امامی تصریح کرد: در این برنامه ما از نخبگان، اندیشمندان و پژوهشگرانی دعوت می کنیم که برای عموم مردم کمتر شناخته شده اند اما بدون هیچ چشم‌داشتی در ارتقای دانش و پیشرفت علمی کشورمان سهم به‌سزایی داشتند.
وی ادامه داد: تیم سردبیری و پژوهشی، فهرستی از افراد موفق در عرصه های مختلف را تهیه کرده و ضمن ارائه به شبکه از شماری از این عزیزان دعوت کردیم تا با حضور در برنامه درباره موفّقیت ها و تجربه خود در حوزه تخصصی مطالبی را بیان کنند. این برنامه می تواند ضمن ارائه تصویر متفاوتی از چهره های علمی، برای دانشجویان و پژوهشگران جوان کشور هم الگو باشد.
امامی ادامه داد: در هر قسمت، پنج نفر از افرادی که مهمان برنامه را می شناسند در فضای خارج از استودیو به صورت ارتباط تصویری (ویدیو وال)، همراه ما می شوند و در موضوعات مطرح شده مشارکت می کنند. در «رویان» همچنین به محل کار مهمانان برنامه می رویم و از زبان همکارانش با وجوه شخصیتی وی و خدماتی که ارائه داده است، بیشتر آشنا می شویم.
امامی در پایان خاطرنشان کرد: تولید «رویان» قرار است در ۹۰ قسمت روی آنتن برود و تاکنون محمدعلی صحراییان متخصص مغز و اعصاب (نورولوژی) که نخستین کلینیک MC در ایران راه اندازی کرده است، عباس مجدآبادی پدر علم لیزر ـ فیزیک، عبدالحسین شاهوردی رئیس پژوهشگاه رویان، احمد وثوق معاون درمان و خدمات تخصصی پژوهشگاه رویان، روح الله فتحی جنین شناس، مسعود وثوق متخصص سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی به برنامه دعوت شده اند.
«رویان» با شعار «روایت یک قهرمان» با اجرای سیدمهدی مفیدی دوشنبه و چهارشنبه هر هفته ساعت ۲۳ از آنتن شبکه یک پخش می شود و هر قسمت از این مجموعه حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه است.

 
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۸/۱۶

فعالیت‌های پژوهشگاه رویان

goup